4 comments
Comment from: Paul Hodorogea Visitor
Comment from: gr8dude Member
Depinde de modul in care profesorul iti cultiveaza dragostea fata de disciplina. Problema mea era aceea ca profii asteptau sa le spun ce au spus criticii despre lucrare, in timp ce eu le spuneam care era parerea mea. Nu le placea aceasta, de aceea era mai eficient sa citesc doar ceea ce au spus criticii, fara ca sa citesc lucrarea propriuzisa :-)
Oricum, problema nu e in literatura romana; am decis sa scriu despre asta pentru ca am observat ca revistele despre computere au devenit inutile (spam, reclama, articole superficiale care nu te invata nimic), in timp ce preturile lor cresc, precum creste si numarul de cititori [naivi].
Comment from: Paul Hodorogea Visitor
revistele despre computere..
sunt cam inutile pentru cei care stiu cum sa se foloseasca de ele..
deci ele sunt create pentru cei care nu prea stiu ce inseamna computer.. adica pentru cei care nu stiu ce e google macar
e normal
exista cerere, exista si oferta :)
Comment from: gr8dude Member
Am inteles argumentul, il extind: si sunt periculoase pentru cei care nu stiu cum sa se foloseasca de ele [deoarece cititorul isi umple capul ca date inconsistente sau incorecte].
Faptul ca cererea exista ne arata ca lumea care crede ca isi deschide ochii, de fapt ii are inchisi.
Asta se refera nu doar la computere ci si la alte domenii (pur si simplu noi suntem aproape de IT si putem vedea aceste erori in textele tehnice).
Aşa voi face domnule profesor :D
p.s. eu tot nu am citit nici o opera la Liter. romana..
ma bucur ca nu am pierdut timp.
bine, au fost cateva exceptii..
normal ca am citit ceea ce mi+a placut..
dar majoritatea nu mi+au placut..
don’ ask me why